Hvidløgsmarinerede peberfrugter

Peberfrugter får en helt anderledes mild og sød smag når de grilles eller ristes . De marinerede peberfrugter udgør en smuk og farverig salat,- det er godt for både sjæl og krop.

Ingredienser

2 røde peberfrugter

2 gule peberfrugter

1 bdt. rucola

2 spsk olivenolie

1 spsk balsamico eddike

1 fed hvidløg

salt, peber

 

Fremgangsmåde

Rens peberfrugterne og skær dem i brede strimler på langs. Opvarm en stor pande og rist strimlerne i 1 spsk olivenolie ved ret høj varme. Peberfrugterne må gerne blive lidt sorte i kanten. Pisk en dressing af resten af olien samt balsamico og salt og peber. Hæld den over de lune peberfrugter og lad denne blanding trække lidt. Skyl og tør rucolaen og skær hvidløgsfedet i meget tynde skiver. Bland det hele godt sammen. Salaten må gerne serveres lun. Denne salat passer fint som tilbehør til f.eks. kylling eller lam.

 

Illustration

Hvidløgsmarinerede peberfrugter

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk