Marcipanroulade med jordbæris

Ingredienser (6 personer)

250g ODENSE ren rå marcipan

1/2 liter Hjem-IS jordbærflødeis

 

Tilbehør:

Friske bær og frugtcoulis

lidt sukker

 

Fremgangsmåde

Rul marcipanen ud i en tynd firkant mellem to store stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke papir og smør den let bløde jordbæris ud på marcipanen. Rul sammen til en roulade og pak rullen ind i bagepapiret. Læg rullen i fryseren, til rouladen er helt fast. Frugtcoulis laves af blendede bær/frugter smagt til med sukker. Før servering skæres rouladen i skiver og serveres sammen med frugtcoulis og friske bær.

 

Illustration

-marzipanroulade

 

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk