Kalkungryde

Ingredienser

600 gr. kalkun i tern

1. ds mandariner

1 kop rosiner

2 tsk. karry

3 spsk. olie

1 dl. fløde

Kinesisk soya

 

 

Fremgangsmåde

Kødet lægges i olien, der tilsættes soya, mandariner, rosiner og karry. Blandingen må gerne stå og trække en times tid. Blandingen steges på pande uden ekstra fedtstof i ca. 5 min og der jævnes med fløde. Serveres med grøn salat og grovflütes.

 

Tips

Ananas kan bruges i stedet for mandariner

 

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk