..men uafprøvet.

 

En række opskrifter jeg er faldet over, som lyder ret lækre, men som jeg desværre ikke har haft mulighed for at afprøve endnu.

 

 

 


Bo Bechs regnbueis
Ingredienser (10 personer) KAKAO-IS: 150 gram pasteuriserede æggeblommer 50 gram sukker 8 gram kakaopulver ½ ltr. let pisket piskefløde VANILIE-IS: 150 gram pasteuriserede æggeblommer 40 gram sukker 1 stk. vaniliestang (brug kun kornene skrabet ...

Marcipanroulade med jordbæris
Ingredienser (6 personer) 250g ODENSE ren rå marcipan 1/2 liter Hjem-IS jordbærflødeis Tilbehør: Friske bær og frugtcoulis lidt sukker Fremgangsmåde Rul marcipanen ud i en tynd firkant mellem to store stykker bagepapir. Fjern det ...

Bærmousse
Ingredienser 400 g friske eller frosne bær 4 æggeblommer 2 1/2 dl (150g) Flormelis 2 dl piskefløde Fremgangsmåde Blend eller mos bærrene. Pisk Æggeblommer og flormelis let og luftigt. Rør bærrene i æggeblandingen. Pisk ...

Fantastisk Fiskepie
Fiskepier er noget rigtigt “hygge-hjemme-mad’, der smager efter mer’. Det her er en fantastisk opskrift, som jeg bare er helt vild med. Citat: Jamie Oliver Ingredienser (6 personer) 5 store kartofler tern á 2 1/2 cm salt, friskkværnet sort pebe ...

Torsk med spinat og rosmarinkartofler
Ingredienser: (4 pers) 1 kg kartofler 1 spsk. olivenolie 2-3 kviste rosmarin salt og friskkværnet hvid peber 3/4 kg torsk i friet en lille klat smør 1/2 kg frisk spinat I dl piskefløde Fremgangsmåde Skrub kartoflerne og skær ...

Kalkungryde
Ingredienser 600 gr. kalkun i tern 1. ds mandariner 1 kop rosiner 2 tsk. karry 3 spsk. olie 1 dl. fløde Kinesisk soya Fremgangsmåde Kødet lægges i olien, der tilsættes soya, mandariner, rosiner og karry. Blandingen må gerne ...

Fødselsdagskage
Ingredienser Kagebund: 3 spsk. kakaopulver med top 200 g stødt melis 200 g smør 3 store æg, gerne fra fritgående høns 200 g siet mel 2 tsk. bagepulver 1 håndfuld mandelflager 2 dl piskefløde Chokolade glasur: 100 g ...

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk