Lakselasagne

Den traditionelle lasagne med oksekød er dejlig. Det er dog ikke den eneste slags lasagne man kan fremtrylle...

Ingredienser (4 personer)

400 g lakseportioner

1 løg

3 hele porrer

3 dl hvidvin

Saft af 1/2 citron

Olie til stegning

Salt og peber

Lasagneplader efter behov.

 

Bechamelsauce:

100 g margarine

4 spsk. mel

5 dl mælk

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Hak løg og porrer. Svits løgene i lidt olie i et par minutter og læg porrerne oveni. Læg laksefileterne ovenpå og damp dem i ca. 20 min, ved svag varme. Skær laksen i passende stykker. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Bechamelsauce:
Smelt margarinen, kom mel i og pisk. Hæld mælken langsomt i samtidig med at der piskes. Sovsen skal være tyk, men stadig flydende.

 

Sammen lægning af lasagnen:

Smør et ildfast fad med olie og kom bechamelsauce i, laks/fyld og lasagneplader skiftevis. Slut med laks/fyld og et godt lag bechamelsauce. Bages i ovnen på 200° i 30-40 minutter.

 

Illustration

Lakselasagne...uhmmm

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk