Kylling med ananaskarry

Ingredienser

500 g kylling i strimler

1 porre, fint skåret

1 1/2 spsk. Red Curry Paste*

3 spsk. Fish Sauce*

400 ml Coconut Milk

500 g ananas i stykker

 

Serveres med jasminris

 

Tilberedning 

Steg kylling og porre i olie i woken. Rør Red Curry Paste i. Tilsæt Coconut Milk og Fish Sauce og lad retten småkåge et par minutter. Rør ananas i.

 

 

Tip

Kyllingen må godt få lidt salt når den brunes - inden porrene tilsættes.

Kan evt. serveres med Sweet Chili Sauce.

 

Illustration

Kylling med ananas karry

 

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk