Lakserilette

En virkelig lækker forret. Samtidig er den nem og hurtig at fremstille. Samlet tilberednings tid 15 min.

Ingredienser

200 g varmrøget laks

200 g creme fraiche 38%

1 tsk Dijon Sennep

4 tsk dild

Salt

Peber

 

Fremgangsmåde

Creme Fraiche piske stift (lige som flødeskum - pas på det ikke bliver FOR stift!) Dijon og dild vendes i den piskede Creme Fraiche. Den varmrøgede laks plukkes og vendes i. Der smages til med salt og peber.

 

Tips

Serveres på en let salatbund og med et godt og rustik brød. Kan med fordeles laves i forvejen.

 

Illustration

 

 

 

 

 

 

Kommentarer
25. maj 2014 kl. 22:07
TJ
Altid frisk! :-)
25. maj 2014 kl. 22:06
Misse
Bruger du frisk eller tørret dild?
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk