Hvidløgsrejer

Et lækkert alternativ til den klassiske rejecocktail. Men spar lidt på hvidløg og evt. chili hvis gæsterne ikke er vilde med stærk smag.

Ingredienser (4 personer)

300 g store upillede rejer
3 fed hvidløg (eller efter behov)
Peber
Havsalt
Olivenolie
Persille

 

Fremgangsmåde

Finthak hvidløgene. Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne, chili og hvidløg ved.

Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem. Krydr med salt og peber. Til slut drysses rigelig hakket persille (eller efter behov) hen over retten.

 

Tips:

  • Frisk koriander er også velegnet til denne ret.
  • Anret på en tallerken med en let salatbund.
  • Brug ét fed mindre hvidløg, hvis gæsterne ikke er glad for hvidløg. Det smager stadig fremragende - bare ikke så kraftigt.

Illustration

hvidløgsrejer

 

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk