P-tærte-is med Baileys

 Ingredienser

8 pasteuriserede æggeblommer
80 gr. flormelis

1 vanilie stang

5 dl piskefløde   
1 pose Carletti P-tærter (135 gr.)

4 spsk. Baileys

 

Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommerne sammen med flormelis og vanillekornene til massen er luftig. Pisk fløden let og vend den i æggemassen. Hak P-tærterne groft og vend dem i massen, sammen med Baileys, og frys isen natten over. Det bedste resultat fås, hvis der røres i ismassen under frysningen.


Tip

Isen får lidt ekstra god smag, hvis du bruger Baileys, men kan dog også laves uden, hvis du gerne vil have en ”børnevenlig” variant.

 

 

Kommentarer
23. jul. 2011 kl. 16:31
Julie
Det lyder som en dejlig is, jeg tror jeg vil lave den til mine gæster :-)
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk