Irsk banan

Ingredienser

Bananer
Piskefløde
Brun farin
Whisky

 

Fremgangsmåde

Bananerne placeres på trækulsgrillen på eftervarmen. Når bananerne er helt bløde inden i placeres de på en tellerken med stilken op. Der laves et snit på langs af bananen, der åbnes, så der er plads til fyldet. Først hældes 2 cl Whisky i bananen derefter drysses brun farin over efter behov og der pyntes med flødeskum.

 

Bemærkninger

Bananen serveres i solnedgangens skær efter en hyggelig grillmiddag. Whiskey kan undlades, ligesom der med success kan serveres vanilieis til.

 

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk