En lækker isdessert som består af 3 dele. Is, Daimflødecreme og en "Chocolate Dolly"
(Daimflødecreme)
4 Daim
2-3 spsk whiskey
Fløde
(Chocolate Dolly)
140 g sukker
80 g smør
45 g glucose/druesukker
1 spsk kakao
40 g kogechokolade
0,4 dl vand
Dainflødecreme
Knus Daim og smelt disse en en gryde. Hæld fløde i indtil passende konsistens. Tilsæt 2-3 spsk whiskey efter smag.
Chocolate Dolly
Opvarm sukker, smør og glucose til sukkeret er smeltet, tilsæt dernæst chokolade, kakao og vand. Omrør til konsistensen er jævn. Med en spiseske smøres det ud på bagepapir i små klatter på størrelse med en 2 kr, og bages ved 220 grader i ca. 4 min.
Daimflødecreme: Hav tålmodighed og lad daimen smelte helt før fløde tilsættes.
Chokolate Dolly: Vær opmærksom på at chokolademassen flyder meget ud når det bages. Samtidig skal man være meget opmærksom på bagetiden. Får de for meget smager de brændt - får de for lidt er de ikke sprøde men bare bløde.
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk