Lille springform | Stor Springform |
Bund 150 g mandler(blendede el. hakket fint) |
Bund 200 g mandler(blendede el. hakket fint) |
Is 3 æggeblommer ½ dl sukker ca. 3 dl piskefløde 120 g Daim |
Is 4 æggeblommer 2/3 dl sukker ca. 4 dl piskefløde 160 g Daim |
Bund
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170�. Afkøles.
IS
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak daimpladerne groft og kom den i cremen. Tag lidt fra til pynt. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud � time før servering. Kagen pyntes evt. med flødeskum og daim.
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk