Daim Islagkage

Ingredienser

Lille springform Stor Springform

Bund
3 æggehvider
150 g sukker (1½ dl )

150 g mandler(blendede el. hakket fint)

Bund
4 æggehvider
200 g sukker (1½ dl )

200 g mandler(blendede el. hakket fint)

Is
3 æggeblommer
½ dl sukker
ca. 3 dl piskefløde
120 g Daim
Is
4 æggeblommer
2/3 dl sukker
ca. 4 dl piskefløde
160 g Daim

 

Fremgangsmåde

Bund
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170�. Afkøles.

 

IS
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak daimpladerne groft og kom den i cremen. Tag lidt fra til pynt. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud � time før servering. Kagen pyntes evt. med flødeskum og daim.

 

Illustration

Kommentarer
19. mar. 2017 kl. 08:52
@giraffer er lol
det er en fin opskrift, der giver et findt overblik
19. mar. 2017 kl. 08:52
@giraffer er lol
det er en fin opskrift, der giver et findt overblik
19. mar. 2017 kl. 08:52
@giraffer er lol
det er en fin opskrift, der giver et findt overblik
19. mar. 2017 kl. 08:51
@giraffer er lol
det er en fin opskrift, der giver et findt overblik
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk