Æbleshot i kanel med vanillecreme

Ingredienser

Æbleshot:
4 store æbler
½ dl æblejuice
1 stang vanille
ca 1 dl sukker alt efter æblernes naturlige sødme
1 stang hel kane

 
Vanilleråcreme:
1 æggeblomme
½ dl sukker eller efter smag
2½ dl minimælk 
Ca. 2 -3 tsk maizena udrørt i ½ dl kold letmælk

Vanillestang

 

Fremgangsmåde:

Æbleshot:

Æblerne koges møre i juice med kanel - herefter tilsættes sukker og vanille. Smag til.

 

Vanillie råcreme:

Pisk alle ingredienser sammen i gryden. Stil den på ilden og varm langsomt op mens der piskes. Tag den af ilden når den netop er tyknet. Mosen serveres i små glas med lun creme. 

 

Tips

Vanilie stang kan også anvendes ved kogningen af æblerne.

Sukker kan undlades i æbleshot.

 

Illustration

 

 


 

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk